– Papasakokite pirmiau apie save: kas paskatino sukurti tinklalapį apie valgomas/nevalgomas gėles?

– Esu aistringa rožių augintoja. Prieš keletą metų virdama rožienes iš rožių žiedlapių pagalvojau, kad turėtų būti ir daugiau valgomų gėlių. Tada ir nėriau. Berinkdama informaciją grįžo prisiminimai iš vaikystės. Prisiminiau, kaip atostogaudama pas močiutę kaime, valgydavau nasturtas, dobilus, piliarožių sėkladėžes, laiškinio česnako žiedynus, raktažoles. Augdama ne itin mėgau sukiotis virtuvėje. Prieš didžiąsias šventes virtuvėje mamai ruoštis padėdavo sesuo. Man tuo tarpu buvo daug svarbiau gražiai padengti stalą. Nėrusi į valgomų gėlių pasaulį supratau, kad esminė yra ne skoninė žiedo savybė, bet estetinė. Daug kalbama apie greitą gyvenimo tempą ir gebėjimo sulėtėti svarbą. Gražiai patiektas maistas yra vienas iš būdų sulėtėti ir pasimėgauti visomis juslėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją