Reikės:
- kalakuto krūtinėlės – apie 500 g,
- 200 g šparaginių pupelių,
- 3 morkų,
- 3 nedidelių svogūno galvučių ir 4 česnako skiltelių,
- 1 saujos krapų,
- druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį,
- nedidelio gabalėlio sviesto apkepimui.
Aptepimui:
- 1 arbatinio šaukštelio majonezo,
- 1 valgomo šaukšto grietinės.
Gaminimas:
1. Šparagines pupeles apvirti ir pakepinti su trupučiu sviesto.
2. Morkas sutarkuoti, susmulkinti svogūnus bei česnakus, įberti druskos, pipirų ir pakepinti su trupučiu sviesto.
3. Krūtinėlę įpjauti ir padalinti į tris dalis.
4. Ant krūtinėlės dėti pakepintas morkas, svogūnus ir česnakus, supjaustytus krapus ir pakepintas šparagines pupeles.
5. Užlenkti galus ir tvirtai susukti vyniotinį.
6. Aptepti majonezo ir grietinės plakiniu.
7. Kepti apie 1 valandą.