13
Kitas

Kalakutienos vyniotinis su kiaušiniais

Kalakutienos vyniotinis su šparaginėmis pupelėmis

Prie pečiaus

Reikės:

  • kalakuto krūtinėlės – apie 500 g,
  • 200 g šparaginių pupelių,
  • 3 morkų,
  • 3 nedidelių svogūno galvučių ir 4 česnako skiltelių,
  • 1 saujos krapų,
  • druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį,
  • nedidelio gabalėlio sviesto apkepimui.

Aptepimui:

  • 1 arbatinio šaukštelio majonezo,
  • 1 valgomo šaukšto grietinės.
Prie pečiaus

Gaminimas:

1. Šparagines pupeles apvirti ir pakepinti su trupučiu sviesto.
2. Morkas sutarkuoti, susmulkinti svogūnus bei česnakus, įberti druskos, pipirų ir pakepinti su trupučiu sviesto.
3. Krūtinėlę įpjauti ir padalinti į tris dalis.
4. Ant krūtinėlės dėti pakepintas morkas, svogūnus ir česnakus, supjaustytus krapus ir pakepintas šparagines pupeles.
5. Užlenkti galus ir tvirtai susukti vyniotinį.
6. Aptepti majonezo ir grietinės plakiniu.
7. Kepti apie 1 valandą.

Prie pečiaus

13
Kitas

Kalakutienos vyniotinis su kiaušiniais

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)