Pati didžiausia klaida – tirštąjį kokteilį laikyti užkandžiu arba neteikti jam apskritai jokios reikšmės. Privalote suprasti, kad tirštasis kokteilis (glotnutis) – tai visavertis, teikiantis energijos, maistingas valgis. Juk banglentininkai jį ir sugalvojo tik dėl to, kad galėtų greitai pasisotinti ir veiksmingai bei ilgam papildyti energijos atsargas. Visgi tirštuosius kokteilius organizmas pasisavina visai ne taip kaip kietą maistą, iš pat pradžių patenkantį į skrandį ir tik vėliau, padedant fermentams, – į žarnyną. Tirštasis kokteilis suveikia tuojau pat ir (tai, beje, dar vienas privalumas) užtikrina tinkamą virškinimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)