6 asmenims, 10-15 min.
- 320 g virtų krevečių
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1/2 aitriosios paprikos drožlių
- 3 pomidorų
- 3 trumpavaisių agurkų
- 1 raudono svogūno
- 2 avokadų
- 100 g konservuotų kukurūzų
Užpilas:
- 1/2 citrinos sulčių
- mažas pundelis kalendros
- 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
- žiupsnelis druskos
- žiupsnelis maltų pipirų
Užpilui visus ingredientus sumaišome su smulkintomis kalendromis.
Aliejų sumaišome su aitriąja paprika ir sudedame krevetes. Palaikome 5 min.
Daržoves susmulkiname mažais kubeliais(arba pagal poreikį). Avokadus nulupame, perpjauname ir išimame kauliuką. Supjaustome minkštimą nedideliais gabaliukais ir pašlakstome citrinos sultimis, kad nepajuostų.
Sluoksniuojame salotas lėkštėje: pomidorai, agurkai, krevetės, avokadai, kukurūzai.
Tiekiant pašlakstome užpilu.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (28)