Reikės:

  • 200 g margarino
  • 450 g miltų
  • žiupsnelio druskos
  • 200 ml kefyro
  • kiaušinio (patepti)


Įdarui:

  • 340 g šviežios ančių kulšelių mėsos (troškinti, kepti)
  • 1 didelio svogūno
  • druskos, juodųjų pipirų
  • 200 g pievagrybių


Gaminimas:

1. Į trintuvo indą sudėkite gabaliukais pjaustytą atšaldytą margariną, suberkite miltus, pasūdykite ir sutrinkite iki smulkių kruopelyčių.

2. Suberkite viską į didelį dubenį, supilkite kefyrą ir užminkykite tešlą. Padėkite ją valandai į šaldytuvą.

3. Šviežią ančių kulšelių mėsą (troškinti, kepti) ir svogūną sudėkite į trintuvo indą ir sukapokite. Įberkite druskos, juodųjų pipirų. Permaišykite ir sudėkite smulkiai pjaustytus pievagrybius. Viską išmaišykite.

4. Atšaldytą tešlą suformuokite į volelį, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Suformuokite blynelius. Į viduriuką dėkite įdaro ir suformuokite kibinukus.

5. Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir patepkite kiaušiniu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)