„Minkšti, purūs ir labai gardūs kepti varškėčiai, pagaminami greitai ir visai nesudėtingai! Tokius varškėčius dažniausiai gaminu savaitgalio pusryčiams, o kartais ir vakarienei. Puikaus skonio tiek šilti, tiek atvėsę.

Kristina Naturjevienė

Šiems varškėčiams geriau naudoti sausesnę ir liesesnę varškę, kad būtų kuo mažiau skysčio. Jei varškė šlapesnė, gali prireikti daugiau miltų, bet nepadauginkite, varškėčiai turi būti minkšti! Parodysiu greitą būdą, kaip suformuoti gražius varškėčius“, – džiaugiasi Kristina ir dalijasi savo receptu.

Kristinos varškėčių receptas

Ingredientai (14 vnt.): 540 g varškės (9 proc. riebumo), 2 kiaušinių, 20 g cukraus, druskos, 80 g miltų (+ 100 g miltų varškėčių formavimui), aliejaus kepimui.

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Daugiau Kristinos receptų galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)