Avinžirnių miltų paplotėliai
Paplotėliams reikės:
- 200 g avinžirnių miltų
- 250-300 ml vandens
- Alyvų ar kokosų aliejaus kepimui
Priedai pasirinktinai:
- druska
- kuminas
- karis
- imbiero milteliai ar tarkuotas šviežias
- spaustas česnakas
- paprika
- švieži ar džiovinti žalumynai
Gaminimas:
1. Sumaišyti avinžirnių miltus su vandeniu, norimais priedais ir palikti pastovėti tešlą 30-45 min.
2. Keptuvėje įkaitinti aliejų.
3. Dalimis pilti paruoštą tešlą į keptuvę, tolygiai paskirstyti ir kepti iš abiejų pusių.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (8)