Meniu – taupus: daug skirtingų produktų nereikės
Tinklaraštininkė K. Pišniukaitė-Šimkienė „Iki“ pranešime žiniasklaidai dalijasi Kūčių valgiaraščiu, kuris sudarytas gerbiant tradicijas, t. y. patiekalai gaminami be mėsos, kiaušinių ir pieno produktų.
„Žinau, kad dažnas mūsų sėda prie tradicinio Kūčių stalo, kurį ruošia mamos ar močiutės. Arba stalą ruošia patys, bet turi daug jau tradicija tapusių patiekalų. Tad džiaugsiuosi, jei iš šio meniu išsirinksite bent vieną kitą receptą ir savo tradiciniam stalui įnešite naujų skonių“, – sako ji.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją