Tikėtina, kad vasarą dažnas valgė ar gamino šaltibarščius, bet retas prisimena, kad ir kefyras turi savo skonį, sako ekspertai. Ar žinote, kuo skiriasi karvių, ožkų ir avių kefyras ir kad ne visi rauginti pieno produktai yra rūgštūs?

„Sakyčiau, kad kefyras kulinarijoje išgyvena renesansą. Ir dėl naudos organizmui, ir dėl įdomių derinių su prieskoniais bei žalumynais, kurie ypač dera prie Šiaurės Afrikos ar Viduržemio jūros patiekalų“, – sako knygos „Maistas. Ką mes darome su juo, o jis su mumis“ autorė bei supermarketo „Assorti“ asortimento vadovė Guoda Azguridienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)