Reikės:
- 2 sojų kepsnelių
- Aliejaus (kepti)
- 2–3 marinuotų agurkėlių
- 1–2 pitų
- 1–2 šaukštų korėjietiškų morkų
- Saujelės gražgarsčių arba kitokių salotų lapų
Padažui:
- 2 šaukštų aliejaus
- 1 šaukštelio kumino
- 200 ml natūralaus jogurto
- 1 ilgavaisio agurko
- ½ avietinio pomidoro
- Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas:
1. Padažui keptuvėje pakaitinkite aliejų ir suberkite kuminą. Nustatę mažą kaitrą šildykite kuminą, kol pasiskleis jo kvapas. Supilkite viską į jogurtą.
2. Supjaustykite nedideliais gabaliukais agurkus ir pomidorą.
3. Suberkite agurkus ir pomidorus į jogurtą su kuminu, pagardinkite druska ir pipirais.
4. Sojų kepsnelius pakepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
5. Supjaustykite marinuotus agurkėlius.
6. Pitą pašildykite orkaitėje, įpjaukite ir įdarykite keptu sojos kepsneliu, korėjietiškomis morkomis, marinuotais agurkėliais ir padažu, įdėkite salotų lapų.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (20)