Tinklaraščio „Man patinka“ kūrėjas ir aistringas kulinaras Arnas Raulinaitis lietuviško restorano virtuvę vasarai iškeitė į darbą egzotiškuose kraštuose – Malaizijoje, Filipinuose ir Tailande. Su DELFI Maistas skaitytojais jis dalijasi ne tik šios gastronominės kelionės įspūdžiais, bet ir išskirtiniais receptais.

Kokio skonio yra džiovinti vabzdžiai ir kirmėlaitės bei kokios emocijos užplūsta pirmą kartą ragaujant tokių egzotiškų delikatesų, pamatykite vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)