Trečiadienio vakarą čia galėjo apsilankyti tik išskirtiniai svečiai ir jo draugai. Visiems kitiems miesto gyventojams ir svečiams duris restoranas atvėrė ketvirtadienį.
„Make kebab great again (angl. Padarykime kebabą vėl didų)“, – su tokia skanduote startuoja naujasis M. Katlerio kebabų restoranas. Idėja apie tokios vietos įkūrimą M. Katleriui kilo pernai. Pasak jo, pavadinime turėjo atsispindėti du žodžiai „kebabas“ ir „restoranas“.
„Kai gryninome idėją, visai rimtai pažiūrėjome į žodį „restoranas“. Ši maitinimo įstaiga tikrai nebus standartinė kebabinė, kaip daugeliui galėjo susidaryti įspūdis“, – pabrėžė M. Katleris.
Tik pravėrus naujo restorano duris iškart supranti, kad patekai ne į kebabų kioskelį ar užeigą, o į stilingą kavinę-barą, kur bus galima paragauti kokybiško greitojo maisto.
Katleris žmonėms siūlys net kebabų blynus, kebabų su žuvimi – lašiša, starkiu, skumbre. Mantas prasitarė, kad meniu nebus labai didelis, vien todėl, kad viskas būtų labai šviežia.
Pasak restorano savininko, mėsa bus labai kokybiška, tiekiama iš vietinių Lietuvos ūkininkų.
„Į tradicinį kebabą mes pažvelgėme kiek kitaip. Norime parodyti, kad kebabai gali būti pagaminti iš kokybiškų žaliavų. Tą ir bandysime įrodyti“, – pasakojo Katlerio virtuvėje besisukiojantis šefas.
Katlerio šefas specialiai DELFI Maistas parodė, kaip pagaminti kebabą su vištiena, morkų bei imbiero padažu ir marinuotomis jų pačiomis daržovėmis – svogūnais, cukinijomis ir morkomis.
Šalia kebabo bus patiekiamos bulvytės ir paprikų majonezas. Tokį Katlerio kebabą žmonės galės įsigyti už 6,50 euro.
Humoristas prižadėjo, kad kebabų restorano lankytojai galės jį ir patį sutikti, nes Mantas čia sukiosis itin dažnai.