Dietologė, knygos „Gydantys superproduktai: ilgiau išlikite jauni ir ilgiau gyvenkite“ (angl. „Healing Superfoods for Anti-aging: Stay Younger, Live Longer“) autorė Karen Ansel pasiūlė dažniau vartoti kelis prieskonių mišinius, kurie ne tik naudingi sveikatai, bet ir suteikia patiekalams įdomesnį skonį.
2017.10.11 21:01
Naudokite ne tik druską ir pipirus. 5 prieskoniai, kurie paskanins kiekvieną jūsų patiekalą
(4)www.DELFI.lt
FOTO:
Jau nustatyta, kad druska nėra tokia kenksminga, kaip manyta anksčiau, ir vis tik žmonės jos vartoja per daug. O valgant per daug druskos gresia tinimas, skysčių kaupimasis, galiausiai – padidėjęs kraujospūdis. Laimė, yra daugybė įdomesnių būdų paskaninti valgius.