Reikės:
500 g kiaulienos (naudojau sprandinę)
3 skiltelių česnako
400 ml sultinio
1 v. š. maltos saldžiosios paprikos
1 v. š. kmynų
1 v. š. baltojo vyno acto
4 v. š. pomidorų padažo
2 v. š. miltų
200 g rudųjų pievagrybių
aliejaus kepti
druskos
maltų pipirų
Gaminimas:
- Mėsą supjaustome vieno kąsnio gabaliukais ir apvoliojame miltuose. Kepame iš visų pusių keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
- Išimame iš keptuvės ir padedame šiltai.
- Toje pačioje keptuvėje pakepiname smulkintus pievagrybius ir smulkintus česnakus.
- Dedame mėsą, pilame sultinį, pomidorų padažą, actą, beriame visus prieskonius ir troškiname ant silpnos ugnies apie valandą. Nepamirštame pamaišyti. Jei guliašas pernelyg tirštas, galima dar įpilti sultinio.
- Valgome su pasirinktu garnyru.
Skanaus!