Reikės:

500 g kiaulienos (naudojau sprandinę)
3 skiltelių česnako
400 ml sultinio
1 v. š. maltos saldžiosios paprikos
1 v. š. kmynų
1 v. š. baltojo vyno acto
4 v. š. pomidorų padažo
2 v. š. miltų
200 g rudųjų pievagrybių
aliejaus kepti
druskos
maltų pipirų

Gaminimas:

  • Mėsą supjaustome vieno kąsnio gabaliukais ir apvoliojame miltuose. Kepame iš visų pusių keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  • Išimame iš keptuvės ir padedame šiltai.
  • Toje pačioje keptuvėje pakepiname smulkintus pievagrybius ir smulkintus česnakus.
  • Dedame mėsą, pilame sultinį, pomidorų padažą, actą, beriame visus prieskonius ir troškiname ant silpnos ugnies apie valandą. Nepamirštame pamaišyti. Jei guliašas pernelyg tirštas, galima dar įpilti sultinio.
  • Valgome su pasirinktu garnyru.

Skanaus!