Moliūgų pyragas virtuvės naujokams
„Šiuo pyragu gali lepintis ne tik neturintys laiko sukiotis virtuvėje, bet ir tie, kurie mano, kad maisto gaminimas – ne jiems. Lengvai pagaminamas moliūgų pyragas savo konsistencija ir drėgnumu patiks visiems smaližiams“, – tikina N. Juchnevič.
Jums reikės:
- 2 kiaušinių
- 1 200 moliūgų tyrės
- 1 skardinės kondensuoto pieno
- 1 a. š. pyrago prieskonių
- 1 pakelio šaldytos tešlos
Gaminimas:
- Tešlą atšildykite ir plonai iškočiokite. Jei ji gabaliukais, sudėkite į kepimo skardą ant kepimo popieriaus vieną šalia kito, kad neliktų tarpelių.
- Į kitą indą sudėkite kiaušinius, moliūgų tyrę, kondensuotą pieną bei pyrago prieskonius ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
- Gautą masę supilkite į kepimo skardą ir kepkite 220 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių. Vėliau sumažinkite temperatūrą iki 175 laipsnių ir kepkite dar apie 35–40 minučių.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (9)