„Iš mėsiškų patiekalų aš valgau tik vištieną. Man patinka visi vištienos receptai, – sakė garsi dainininkė ir prisipažino, kad virtuvėje suktis… nemėgsta. – Kai gimė sūnus, norėjau, kad jis valgytų tik naminį ir sveiką maistą, tad tuomet gamindavau ir pietus, ir vakarienę. O kai jis užaugo ir išsikraustė iš namų, mes su vyru nebekeliam didelių reikalavimų dėl maisto gaminimo ir per daug nešeimininkaujam.“
Reikės:
šviežių vištienos blauzdelių
obuolių
morkų
bulvių
majonezo
garstyčių
pipirų
druskos
česnakų
vištienos prieskonių
Gaminame:
1. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.
Pamarinuojame vištienos blauzdeles – dedame jas į kepimo indą, pagardiname druska, pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintais česnakais. Pašlakstome aliejumi, dedame majonezo, garstyčių ir išmasažuojame.
Supjaustome bulves ir sudedame šalia į tą patį kepimo indą.
Taip pat supjaustome ir šalia dedame morkas.
Norintiems egzotiškesnio varianto dainininkė šalia siūlo kepti ir obuolius.
Pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Viso pokalbio su V. Genyte kviečiame klausytis laidos „Šeimų virtuvė“ įraše.