„Iš mėsiškų patiekalų aš valgau tik vištieną. Man patinka visi vištienos receptai, – sakė garsi dainininkė ir prisipažino, kad virtuvėje suktis… nemėgsta. – Kai gimė sūnus, norėjau, kad jis valgytų tik naminį ir sveiką maistą, tad tuomet gamindavau ir pietus, ir vakarienę. O kai jis užaugo ir išsikraustė iš namų, mes su vyru nebekeliam didelių reikalavimų dėl maisto gaminimo ir per daug nešeimininkaujam.“

Reikės:

šviežių vištienos blauzdelių

obuolių

morkų

bulvių

majonezo

garstyčių

pipirų

druskos

česnakų

vištienos prieskonių

Gaminame:

1. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.

  1. Pamarinuojame vištienos blauzdeles – dedame jas į kepimo indą, pagardiname druska, pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintais česnakais. Pašlakstome aliejumi, dedame majonezo, garstyčių ir išmasažuojame.

  1. Supjaustome bulves ir sudedame šalia į tą patį kepimo indą.

  1. Taip pat supjaustome ir šalia dedame morkas.

  1. Norintiems egzotiškesnio varianto dainininkė šalia siūlo kepti ir obuolius.

  1. Pašauname į orkaitę.

Skanaus!

Viso pokalbio su V. Genyte kviečiame klausytis laidos „Šeimų virtuvė“ įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)