110
Kitas

Morkų pyragas su graikiniais riešutais

Varškės pyragas su kondensuotu pienu – neabejotinai taps vienu mėgiamiausiu

Reikės:

Miltai 300 g
Sviestas 200 g
Cukrus 150 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Varškė 500 g
Kondensuotas pienas 1 indelis
Kiaušiniai 3 vnt.
Krakmolas 1 šaukštas
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai

Gaminimas:

* Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniu.
* Po truputį įmaišykite miltus su kepimo milteliais.
* Gerai išminkykite. Jei tešla kimba prie rankų, įberkite dar miltų.
* Tešlą padalinkite į dvi dalis - didesnę ir mažesnę. Susukite į maistinę plėvelę ir dėkite valandai-dviem į šaldytuvą.
* Varškę ištrinkite su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite krakmolą.
* Didesnį gabalą tešlos sutarkuokite burokine tarka į sviestu išteptą formą ir tolygiai paskirstykite.
* Supilkite įdarą.
* Ant viršaus tolygiai sutarkuokite mažesnį tešlos gabalą.
* Kepkite varškės pyragą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.
Skanaus!

110
Kitas

Morkų pyragas su graikiniais riešutais

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją