Ne tik degustacinės vakarienės
„Degustacinių vakarienių Lietuvoje apstu, o mes norėjome pasiūlyti daugiau pridėtinės vertės joms ir pakviesti svečius vakarieniauti jaukioje kamerinėje aplinkoje. Pristatome renginių ciklą, kuriame kartą per mėnesį siūlysime paragauti šefo Martyno kurto degustacinio meniu beklausiant geros muzikos. Atlikėjus, kuriuose kvietėme, kviečiame ar kviesime yra konceptualūs ir mylimi mūsų publikos. Tokio pobūdžio renginiai lyg aliuzija į bohemišką praeitį, kuomet restoranuose nuolat skambėdavo džiazas ar kokia kita gyva muzika. Beje, tikime, jog bus puiki proga pakviesti savo sutuoktinį į pasimatymą, gerą draugą susitikti ar nustebinti verslo partnerius“, – apie naują renginių ciklą pasakojo restorano „Stebuklai“ vadovas Andrius Emde.
Sausio pabaigos desertas – atlikėja Monika Liu
Pirmasis restorano „Stebuklai“ renginių ciklo vakaras startavo su žinoma atlikėja Daiva Starinskaite, žinoma kaip Daiva Keymono.
Antrojoje degustacinėje vakarienėje su „pliusais“ koncertuos visų mylima Monika Liu. Monika yra tiek elektroninės, tiek džiazo muzikos atlikėja, restorane sausio 25 d. ji kartu su kolega Dima Golovanov „Jazz Duo“ pristatys džiazo programą. „Jazz Duo“ tai ne tik koncertas, tai muzikinis performansas“, – komentavo atlikėja Monika Liu.
Martynas Praškevičius rūpinasi meniu
Restorano virtuvės idėjinis šefas Martynas Praškevičius ne tik kiekvieną mėnesį siūlo specialų patiekalą, bet ir po specialią degustacinę vakarienę, skirtą naujam renginių ciklui.
Beje, Martynas užsiminė ir apie „raw and grill bar“ – platesnio tartarų, cevičė ar kitų mažiau apdorotų bei grilio patiekalų – grąžinimą į meniu pavasario sezonu.
Restoranas veikia nuo 2012 metų, o 2016-ais metais jis buvo paskelbtas šalies geriausiuoju restoranu, „30 geriausiųjų restoranų Lietuvoje“ rinkimuose.