Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus žadins ir į kulinarinę kelionę kvies laida „Virtuvės istorijos“, laidos vedėjai gamins visiems puikiai pažįstamus šventinio stalo patiekalus, tačiau patobulintus moderniais akcentais ir šiuolaikiškais skoniais: Ilona ruoš baltą mišrainę su avokadais ir virtu kumpiu, o Dilanas obuolių sultyse mirkys silkę bei ją patieks su šeivamedžio sirupe marinuotais moliūgais ir burokėliais.
„Visgi, asmeniškai pats nesu didelis tradicinių lietuviškų patiekalų gerbėjas, juos valgau tik per Kūčias, jog su mama nereiktų pyktis. Tačiau ši Dilano ruošta silkė tikrai nustebino. Lai neįsižeidžia tie, kurių silkes esu ragavęs, bet ši buvo skaniausia“, – pagyrų laidoje negailėjo laidos svečias.
Dilanas mielai sutiko pasidalinti savo išskirtinės silkės receptu: