Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

Reikės:

Gaminimas:

  1. Grilinę keptuvę patepkite ghi sviestu ir stipriai įkaitinkite. Į kaitrią keptuvę dėkite kepsnį ir apkepkite iš abiejų pusių po 5 minutes.
  2. Kepsnį pabarstykite druska ir pipirais, leiskite „pailsėti“ kelias minutes.
  3. Patiekite su paruoštu padažu.

Padažui reikės:

  • 300 ml sultinio
  • 250 ml pomidorų pastos
  • 1 v.š. sojos padažo
  • 1 didelio svogūno
  • 3 skiltelių česnako
  • 1 a.š. garstyčių
  • 2 v.š. aštraus saldžiarūgščio padažo
  • 1 v.š. ghi sviesto
  • 2 v.š. kokybiško acto
  • šiek tiek rudojo cukraus

Gaminimas:

  1. Česnaką ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite ghi svieste.
  2. Į pakepusias daržoves sudėkite pomidorų pastą, užpilkite sultiniu, sudėkite likusius ingredientus ir vis pamaišydami virkite apie 20 min., kol padažas sutirštės.

Skanaus!