Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.
Reikės:
- 2 jautienos didkepsnių
- ghi sviesto
- druskos, pipirų
Gaminimas:
- Grilinę keptuvę patepkite ghi sviestu ir stipriai įkaitinkite. Į kaitrią keptuvę dėkite kepsnį ir apkepkite iš abiejų pusių po 5 minutes.
- Kepsnį pabarstykite druska ir pipirais, leiskite „pailsėti“ kelias minutes.
- Patiekite su paruoštu padažu.
Padažui reikės:
- 300 ml sultinio
- 250 ml pomidorų pastos
- 1 v.š. sojos padažo
- 1 didelio svogūno
- 3 skiltelių česnako
- 1 a.š. garstyčių
- 2 v.š. aštraus saldžiarūgščio padažo
- 1 v.š. ghi sviesto
- 2 v.š. kokybiško acto
- šiek tiek rudojo cukraus
Gaminimas:
- Česnaką ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite ghi svieste.
- Į pakepusias daržoves sudėkite pomidorų pastą, užpilkite sultiniu, sudėkite likusius ingredientus ir vis pamaišydami virkite apie 20 min., kol padažas sutirštės.
Skanaus!
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (2)