Reikės:

  • 2 šaukštų sviesto
  • 500 g kepenėlių (naudojau kiaulienos)
  • 3 česnako skiltelių
  • 4 šaukštų „Peri-Peri“ padažo
  • 1 citrinos sulčių
  • 150 ml grietinėlės
  • druskos
  • pipirų

Gaminimas:

  1. Į gerai įkaitintą keptuvę dedame sviestą ir jį išlydome. Tuomet dedame nuplautas ir mažais gabaliukais smulkintas kepenėles ir apkepiname jas iš abiejų pusių.
  2. Dedame smulkintus česnakus, pilame padažą ir maišydami kepiname dar kelias minutes.
  3. Supilame sultis ir grietinėlę. Ant silpnos ugnies troškiname 10 min.
  4. Pagal skonį beriame druskos ir pipirų, dar patroškiname kelias minutes.
  5. Tiekiame su virtomis bulvėmis.
Skanaus!