Išeiga: 4–6 porcijos
Išeiga: 20 minučių
Ingredientai:
- 1 indelis konservuotų raudonųjų pupelių
- 300 gramų rūkytos mėsos
- 2 virtos bulvės
- 1 virta morka
- 3 marinuoti agurkai
- 2 virti kiaušiniai
- 3-4 valgomieji šaukštai gero majonezo
Paruošimas:
1. Bulves ir morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Agurkus ir mėsą supjaustykite tokio paties dydžio kubeliais.
2. Kiaušinius nulupkite ir susmulkinkite.
3. Pupeles nusunkite.
4. Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.
5. Iki patiekimo laikykite šaldytuve.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (10)