Ingredientai (15–20 rutuliukų):
- 60 g riešutų (graikiškų, anakardžių ar migdolų; gali būti mišinys)
- 80 g džiovintų datulių
- 1 valg.š. neskrudintos kakavos miltelių
- Kokoso drožlės
Gaminimas:
1. Užpilti datules karštu (~80°) vandeniu ir pamirkyti 5–10 min. kol suminkštės.
2. Riešutus iki miltų sumalti kavamale ar maisto trintuvu.
3. Nupilti vandenį nuo datulių ir sutrinti maisto trintuvu.
4. Dubenyje šaukštu sumaišyti riešutų miltus, kakavą ir datulių košelę iki vientisos masės.
5. Formuoti rankomis rutuliukus, pavolioti kokoso drožlėse arba kakavoje.
Šaldytuve galima laikyti 4–5 dienas.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)