Dar viena pusryčių idėja – iš Vaidos Kurpienės tinklaraščio Sulieknek.lt.
Avižinė košė su žemės riešutų sviestu
Reikės:
- 60 g smulkintų avižų
- 18 g žemės riešutų sviesto
- 0,5 g druskos
- vandens
Gaminimo žingsniai:
- Vakare užmerkti kruopas šaltame vandenyje.
- Ryte kruopas užvirti, vos užvirus išjungti ir palikti brinkti 20–30 minučių, kol kruopos bus tinkamo minkštumo, bet vis dar kramtomos konsistencijos.
- Įdėti žemės riešutų sviesto, viską gerai išmaišyti.
Skanių sveikų pusryčių!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (48)