Jei esate „teisingas žmogus“ ir kitus traukiate per dantį dėl nuodėmingų pomėgių, tai žalingų įpročiai ne jums. Jei savo blogus įpročius suvokiate kaip saldų išdykavimą, jų nesigėdijate ir gaunate malonumą, tai tikėtina, kad jie jūsų greit nenužudys.

Tik ar verta rizikuoti, jei mylite gyvenimą?

Nežinau kaip jūs, bet aš su kiekvienais metais įsimyliu gyvenimą vis labiau. Jei ši tendencija tęsis, o sveikata dramatiškai neprastės, tai galiu panorėti gyventi amžinai.

Žydai viens kitam tradiciškai linki „gyventi iki 120 metų“. Būties knygoje nurodoma, kad normali žmogaus gyvenimo trukmė yra 120 metų. Skaičius 120 nėra atsitiktinis. Jis siejamas su pranašu Moze, kuris gyveno 120 metų ir iki pat paskutinio atodūsio išliko šviesaus proto – „jo akys nebuvo aptemusios, kūno jėga nenusilpo, neišblėso gyvybingumas.“ Mozė ir šiandien yra pavyzdys, ką reiškia senti teisingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)