Nors rudenį jau keičia snieguota žiema, tačiau vis dar galite išbandyti jaukų Bertos receptą.

Ingredientai:

– 6 didesni obuoliai;
– 1 kiaušinis;
– 250 g rikotos ar kito mėgstamo kreminio sūrio;
– Keli šaukštai cukraus;
– Žiupsnis cinamono.

Įdaryti obuoliai, Foto: Karolina, Kitokia akimirka

Kaip gaminti:

1. Obuolių vidų išskobkite.
2. Kiaušinį išplakite ir sumaišykite su rikota ar kitu kreminiu sūriu, cukrumi bei žiupsniu cinamono.
3. Paruoštą įdarą dėkite į obuolius (palikite šiek tiek vietos iki viršaus, kad kepant viskas neišbėgtų ant skardos).
4. Kepkite obuolius 180 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
5. Iškeptus obuolius galite pagardinti kokoso ar šokolado drožlėmis, cinamonu.

Daugiau Bertos receptų rasite www.cukrinisavinelis.lt