Siūlome pasigaminti grybų padažą, kuris itin dera su mėsos, ypač jautienos patiekalais. Ilgai neužtruksite, o rezultatas bus stulbinantis.
• Susmulkinkite svogūnus, česnakus ir pakepinkite aliejuje.
• Sudėkite vieną pjaustytą šviežią grybą ir pakepkite kelias minutes.
• Supilkite pieną, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
• Smulkintuvu sutrinkite likusius grybus su grietinėle.
• Mišinį supilkite į keptuvę ir kelias minutes maišydami patroškinkite.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją