Siūlome pasigaminti grybų padažą, kuris itin dera su mėsos, ypač jautienos patiekalais. Ilgai neužtruksite, o rezultatas bus stulbinantis.

• Susmulkinkite svogūnus, česnakus ir pakepinkite aliejuje.

• Sudėkite vieną pjaustytą šviežią grybą ir pakepkite kelias minutes.

• Supilkite pieną, pasūdykite, pagardinkite pipirais.

• Smulkintuvu sutrinkite likusius grybus su grietinėle.

• Mišinį supilkite į keptuvę ir kelias minutes maišydami patroškinkite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją