FOTO:
2024.04.22 20:48
Išnagrinėjo įvairių duonų sudėtį ir pateikė verdiktą: kai kurie ingredientai priskiriami prie pavojingų
(11)www.DELFI.lt
Yra toks posakis, kad dėl skonio nesiginčijama, bet galima ginčytis dėl sudėtinių dalių, iš kurių tas skonis padarytas. Daugelis sutiks, kad maisto produktus dažniau renkamės pagal skonį, o ne pagal jų ingredientus ir perkame tai, kas mums skanu. Vis dėlto norint maitintis sveikai, reikia atkreipti dėmesį ir į sudėtines dalis. „Delfi Plius“ startuoja naujas straipsnių ciklas „Etikečių DNR“, kuriame kaskart aptarsime populiarių produktų sudėtines dalis. Šį kartą kalbėsime apie duoną: į ką atkreipti dėmesį, renkantis šį kasdienį produktą ir ar iš tiesų visa balta duona nėra palanki sveikatai?