Reikės:

  • Apie 500 g „Norfa“ mėsinės kiaulienos šoninės amerikietiškame marinate,

  • 1 pitos duonelės,

  • 3 pomidorų,

  • 200 g „Baby Gem“ salotų,

  • 200 g čederio sūrio,

  • 70 g majonezo,

  • 15 ml „Sriracha“ aitriųjų paprikų padažo,

  • 30 g „Rivona“ šventinio pomidorų padažo.

Gaminimas:

Kepsninėje įkaitinkite anglis. Ant kepsninės uždėkite groteles, o ant jų – kiaulienos šoninę. Priklausomai nuo kaitros, iš abiejų pusių kepkite mėsą iki 10 minučių.

Nuimkite šoninę nuo grotelių, leiskite mėsai šiek tiek atvėsti, o per tą laiką trumpai ant grotelių iš abiejų pusių paskrudinkite pitos duonelę.

Tuomet padalinkite pitos duonelę į keturias dalis. Majonezą sumaišykite su aitriųjų paprikų ir pomidorų padažu. Supjaustykite šoninę plonomis juostelėmis, o pomidorus – griežinėliais. Ant vieno iš pitos ketvirčių užtepkite gautą padažą, dėkite keletą salotų lapų, pomidorus ir šoninės juosteles. Užtarkuokite čederio sūrio ir ant viršaus uždėkite dar vieną pitos ketvirtį.

Tą patį pakartokite su likusiais ingredientais. Skanaus!