Reikės:

Apie 400 g „Norfa“ mėsinės kiaulienos šašlyko majoneziniame laukinio česnako marinate,

  • 10 vnt. kvietinių tortilijų,

  • 2 avokadų,

  • 2 raudonųjų svogūnų,

  • 100 g kietojo sūrio,

  • 3 pomidorų,

  • 1 aitriosios paprikos,

  • ridikėlių,

  • raugintų agurkų,

  • 20 ml obuolių acto,

  • 30 ml alyvuogių aliejaus,

  • 2 žaliųjų citrinų,

  • druskos.

Gaminimas:

Kepsninėje įkaitinkite anglis. Ant kepsninės uždėkite groteles, o ant jų – šašlykus. Lygiai taip pat galite suverti šašlykus ant iešmų. Priklausomai nuo kaitros, šašlykus iš visų pusių kepkite iki 15 minučių.

Tuomet keletą minučių ant grotelių apskrudinkite tortilijas. Iškepusius šašlykus supjaustykite smulkesniais gabalėliais. Į dubenį sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytus pomidorus, avokadus ir svogūnus. Užberkite šiek tiek druskos, užpilkite obuolių acto ir alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišykite.

Gautą padažą tepkite ant tortilijų, dėkite šašlykų gabaliukus, smulkiai supjaustytus ridikėlius ir agurkus bei šiek tiek aitriosios paprikos. Užtarkuokite kietojo sūrio ir užspauskite žaliųjų citrinų sulčių.

Skanaus!