Atsinaujinusiame prekybos centre apsilankiusi „Kokybiškas maistas - kokybiškam gyvenimui“ komanda tikina – ką tik iškeptos picos aromatai sugundo vos įžengus, o ir skonis tikrai nenuvilia. Pasirinkti tikrai yra iš ko, mat profesionalus picų kepėjas specialioje parduotuvėje įrengtoje elektrinėje krosnyje kepa net 8 rūšių plonapades picas.

Klasikos mėgėjai tikrai įvertins Prosciutto picą su vytintu kumpiu ir gražgarstėmis, sūrio gerbėjų abejingais nepaliks populiarioji Quatro dormaggi su keturiais sūriais, o ir mėgstantiems aštriau ar saldžiau bus iš ko pasirinkti. Karštutėlės, ką tik iš krosnies ištrauktos picos pirkėjų lauks visą dieną, išskyrus ankstyvas ir vėlyvas parduotuvės darbo valandas.

„Visų picų išbandyti kol kas tikrai nesuspėjome, tačiau būtinai tai padarysime“, – sako naujoje parduotuvėje apsilankiusi žurnalistė Kornelija, pakalbinusi ir į parduotuvės atidarymą sugužėjusius pirmuosius pirkėjus. Kalbinti pašnekovai neslėpė džiaugsmo: prekių pasirinkimas didelis, kainos nesikandžioja, o ir apsipirkti patogu, nes prekybos centras planuotas atsižvelgiant į pirkėjų poreikius bei moderniausias tendencijas.

Ką „Kokybiškas maistas - kokybiškam gyvenimui“ komanda išvydo naujoje parduotuvėje ir ką apie ją mano pirkėjai, kviečiame žiūrėti parengtame video reportaže.