Kiekvieną savaitę – daugiau nei 1000 pasiūlymų su nuolaidomis

Pirkėjams, kurie dalyvauja „Iki“ lojalumo programoje, planuoti savo pirkinius bei pasinaudoti akcijomis yra itin paprasta ir lengva.

„Lojalumo programos dalyviai turi galimybę naudotis daugiau nei 1000 pasiūlymų su nuolaidomis. Pirkėjai noriai pasinaudoja ir tik jiems siūloma 5 proc. nuolaida „Iki Gourmet“ prekėms, – teigia Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė . – Lojalumo kortelių turėtojams (ar mobiliosios aplikacijos vartotojams) galioja ir išskirtiniai „Iki“ prekybos tinklo partnerių pasiūlymai. Apsipirkti su nuolaidomis galima „Gintarinė vaistinė“, knygynų tinkle „Vaga“, „Vero Cafe“ kavinėse. Pirkėjai pasinaudoja nuolaidomis ir skrydžiams „Orobalionas.lt“. Taip sutaupoma ne tik kasdieniams pirkiniams, tačiau net ir pramogoms“.

Pirkėjams – vertingi žaidimai

Lojalumo programoje dalyvaujantys pirkėjai kiekvieną pirmadienį sulaukia asmeninių pasiūlymų su itin aktualiomis nuolaidomis, o gimtadienio proga jiems yra suteikiama nuolaida visam pirkinių krepšeliui. Beje, yra ir kitų naudų.

„Žmonės, kurie apsiperka „Iki“ parduotuvėse ir pateikia lojalumo kortelę arba mobiliąją programėlę, naudojasi ne tik išskirtinėmis nuolaidomis. Automatiškai jie taip pat kaupia ir „Iki“ taškus. Išleidus 1 eurą pirkiniams, suteikiami 5 taškai. Papildomai taškus galima pelnyti dalyvaujant dienos, savaitės, mėnesio ar metų iššūkiuose“, – paaiškina „Iki“ prekybos tinklo komunikacijos vadovė.

„Taškotekoje“ – gausybė prizų

„Iki“ lojalumo programa – pirmoji šalyje, kuri dalyviams leidžia sukauptus taškus mainyti į prizus, esančius ne tik „Iki“ tinklo parduotuvėse.

„Už taškus galima įsigyti pačių įvairiausių prizų; taip pat taškus panaudoti verta ir nuolaidai pirkinių krepšeliui, kuri gali siekti net iki 50 procentų. Sukauptą taškų likutį galima pasitikrinti pirkimo kvite, mobiliojoje programėlėje, „Iki“ internetinėje svetainėje ir savitarnos kasose“, – sako V. Budrienė.

Skyrę 100 taškų, pirkėjai programėlėje dalyvauja žaidime „Laimės taškai“. Žaisti išties verta, mat šiame žaidime visi bilietai – laimingi.

„Jei pirkėjai kaupia taškus „Taškotekoje“, juos jie gali keisti į įvairias „Iki“ prekybos tinklo partnerių paslaugas ir siūlomus daiktus. Pirkėjams siūlomas itin gausus prizų asortimentas: bilietai į kino teatrą, kuponai automobilių plovimui, net galimybė skristi oro balionu. Taškus galima keisti į buitinę techniką, įvairias laisvalaikio prekes“, – pasakoja pašnekovė.

V. Budrienė sako, kad nusprendusiems taškus skirti pasirinktam prizui, rūpintis niekuo nereikia. Išsirinkti bilietai ar kuponai yra atsiunčiami nuodytu elektroninio pašto adresu, o daiktai patogiai pristatomi į namus.