Degustacinė vakarienė „Michelin“ žvaigžde įvertintame restorane vienam asmeniui kainuoja 94 eurus. Tiek kainavo ir prieš įvertinimą. Internete atsivertę restorano meniu galite nustebti: ten, šalia trumpai išvardytų patiekalų, įrašytos ir skruzdėlės. Taip, tai tikros skruzdėlės, apie kurias šefas A. Kubilius papasakojo atvėręs restorano duris „Delfi“ laidai „Ar galiu užeiti?“.
Į restoraną „Delfi“ komanda atvyko vėlyvą rytą ir pamatė tikrą darbymetį – visa komanda ruošėsi vakarienei, nors svečiai priimami tik nuo šeštos valandos. „Kiekvienas turi savo funkciją, ką turi atlikti, kokius darbus turi padaryti ir žino laiką, iki kelintos valandos turime suspėti, – pristatydamas restorano darbotvarkę ir kiekvieno komandos nario indėlį į ją, kalbėjo A. Kubilius. – Kiekvieną dieną perbėgam per svečių sąrašą, kas turi ateiti, peržiūrime visas alergijas ar maisto netoleravimus, taip pat kokias turime progas ir šventes. Tada jau galime tiksliai žinoti, kaip atrodys mūsų vakaras.“