Kas? Kodėl? Unikalus Italijos Kampanijos regiono sūris – jau Lietuvoje. Bet jis... šaldytuve? O, dangau...

Lietuviams, kurie ne tik apsilankė, bet ir patys Neapolyje kartu gamino buivolių pieno mocarelą, kiekviename ūkyje savaitę į galvą buvo kalama: svarbiausias šio produkto reikalavimas – nelaikyti jo šaldytuve. Šaltis pakeičia skonį taip, jog buivolių mocarela tampa tiesiog eiliniu sūriu. Kodėl?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)