C. Ronaldo, kuriam šių metų vasarį sukako 38-eri, lapkritį nutraukė sutartį su „Manchester United“, o gruodį sukirto rankomis su „Al Nassr“ klubu iš Saudo Arabijos. Pasirašyta kosminės vertės ilgalaikė sutartis –  per sezoną Saudo Arabijoje portugalas uždirba apie 200 mln. JAV dolerių.

Cristiano ir jo šeimos persikėlimas į Saudo Arabijos sostinę Rijadą nebuvo paprastas procesas. Nors „Al Nassr“ savininkai ir disponuoja milžiniškomis pinigų sumomis, prireikė laiko, kol futbolo superžvaigždė išsirinko tinkamą gyvenamąją vietą, jis ilgai užtruko ieškodamas asmeninio virėjo, dirbti su klubu pasamdytas ir specialistas, prižiūrintis sritį, kuriai C. Ronaldo skiria ypatingą dėmesį.

Taip, pats portugalas mėgsta pasipuikuoti prabangiais automobiliais ar aksesuarais, bet jo požiūris į kitus gyvenimo niuansus yra netgi asketiškas, verčiantis pasitempti aplinkinius. 

„Aš tikrai niekada nemačiau nieko panašaus“, – pripažįsta futbolininkui Saudo Arabijoje padedantis specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)