Tiesa, tie užsieniečiai kartais nuo bulvių, krakmolo, maltos mėsos ir spirgučių kulinarinio derinio patiria siaubą ir kultūrinį šoką, tačiau dėl to patiekalo skonis mūsų akyse nė kiek nesumenksta. Visgi tai nėra superunikalus ir tik mūsų kraštuose sutinkamas valgis. Kaip rašo Wikipedia, pavadinimas cepelinai Lietuvoje prigijo nuo dirižablių gamintojo pavadinimo (vok. Zeppelin). Toks pat patiekalas gaminamas ir Danijoje, Lenkijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Gudijoje ir Ukrainoje.

Todėl su Vytautu Marozu, kelionių maršrutų po Lietuvą pardavimo puslapio safari.lt savininku, buvusiu kelių restoranų savininku, nusprendėme patikrinti Vilniaus didžkukulių rinką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)