Kaip džiaugiuosi – Lietuvoje pabiro grybų lietus. Feisbukas pilnas gražiausių baravykų nuotraukų. O mano atostogos Lietuvoje baigėsi, rugsėjį jau grįžtu atgal į Romą. Kaip gaila. Bet ką padarysi, kiek jau pasidžiaugėme rugpjūtį voveraitėmis ir baravykais, ačiū Lietuvai ir už tai.
2023.09.10 16:08
Informacijos stoka ruošiant žalius grybus gali baigtis kelione į anapilį: ką būtina žinoti?
(1)www.DELFI.lt
FOTO:
Šio teksto temą padiktavo viena garsi Lietuvos moteris, įkėlusi į feisbuką savo pačios paruošto sumuštinio su baravykų „carpaccio“ ( it.termiškai neapdoroti) fotografiją. Na štai, nudžiugau, pagaliau ir lietuviai išmoko negadindami paruošti savo aukso vertės grybus. Bet keletas foto detalių vertė suabejoti.