Kaip džiaugiuosi – Lietuvoje pabiro grybų lietus. Feisbukas pilnas gražiausių baravykų nuotraukų. O mano atostogos Lietuvoje baigėsi, rugsėjį jau grįžtu atgal į Romą. Kaip gaila. Bet ką padarysi, kiek jau pasidžiaugėme rugpjūtį voveraitėmis ir baravykais, ačiū Lietuvai ir už tai.

Italijoje nei voveraičių, nei baravykų negaminame, nes virtuvėje vadovaujamės principu: produktai – tik aukščiausios kokybės. Neveltui Italijoje „Prodotto in Lituania“ baravykų ir voveraičių kaina šokteli tris kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)