Didelis troškimas pasisotinti ne naminiu, šviežiu maistu, o pusgaminiais vis dažniau prilyginamas priklausomybei nuo alkoholio ar kokaino. Iš pradžių tam tikrų maisto produktų norisi psichologiškai. Tačiau vartojant juos kasdien ilgainiui ima vystytis ir fizinė priklausomybė, kurią lydi abstinencijos laikotarpiai. Greitąjį maistą pamėgę žmonės įsisuka į ydingą nepasotinamo alkio ir tikrojo maisto troškimo ratą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją