Pirmiausia pamarinuokite svogūnus.
Marinuoti raudonieji svogūnai
Reikės:
- 90 g raudonojo svogūno griežinėlių
- 7 g baltojo cukraus
- 7 g obuolių acto
- 1 g druskos
- 5 ml linų sėmenų aliejaus
- kalendros pagal skonį
Gaminimas:
Svogūną supjaustome plonais griežinėliais per pjaustyklę, užpilame marinatu (baltasis cukrus, obuolių actas, druska).
O dabar metas gaminti salotas.
Šefo salotos (1 arba 2 porcijos) garnyrui
Reikės:
- 70 g „Aisbergo“ salotų, plonai supjaustytų
- 30 g gražgarsčių
- 15 g marinuotų raudonųjų svogūnų
- 30 g marinuotų agurkėlių, supjaustytų griežinėliais
- 60 g vyšninių pomidorų, supjaustytų į keturias dalis
- 15 g marinuotų jalapenų
- jūros druskos ir grūstų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas:
Švelniai sumaišyti visus ingredientus.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt