Pirmiausia pamarinuokite svogūnus.

Marinuoti raudonieji svogūnai

Reikės:

  • 90 g raudonojo svogūno griežinėlių
  • 7 g baltojo cukraus
  • 7 g obuolių acto
  • 1 g druskos
  • 5 ml linų sėmenų aliejaus
  • kalendros pagal skonį

Gaminimas:

Svogūną supjaustome plonais griežinėliais per pjaustyklę, užpilame marinatu (baltasis cukrus, obuolių actas, druska).

O dabar metas gaminti salotas.

Šefo salotos (1 arba 2 porcijos) garnyrui

Reikės:

  • 70 g „Aisbergo“ salotų, plonai supjaustytų
  • 30 g gražgarsčių
  • 15 g marinuotų raudonųjų svogūnų
  • 30 g marinuotų agurkėlių, supjaustytų griežinėliais
  • 60 g vyšninių pomidorų, supjaustytų į keturias dalis
  • 15 g marinuotų jalapenų
  • jūros druskos ir grūstų juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimas:

Švelniai sumaišyti visus ingredientus.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)