Vienas iš mano vaikų negali valgyti paprastų miltų. Yra nemažai žmonių, kurie netoleruoja gliuteno, todėl manau, kad ir jiems šis receptas bus naudingas.

Reikės:

Kelių pakuočių krabų skonio lazdelių – tiek, kiek bus valgytojų;
Žuvies prieskonių arba universalių prieskonių ir druskos;
Dviejų-trijų kiaušinių trynių;
Penkių šaukštų miltų mišinio be gliuteno arba ryžių miltų;
Stiklinės-dviejų šalto vandens.

Iš specialiųjų miltų, kiaušinio trynių ir vandens išsukite tešlą, pagardinkite ją prieskoniais. Į tešlą sudėkite visas krabų skonio lazdeles, o tada po vieną, jau apsuptą tešlos, dėkite jas į karštus riebalus keptuvėje. Kepkite, kol švelniai parus.

Matote – laiko atima tikrai nedaug, o vienas skaniausių užkandžių!

Jei norite su skaitytojais pasidalinti savo receptu, siųskite receptą adresu joana.balciuviene@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)