Vienas iš mano vaikų negali valgyti paprastų miltų. Yra nemažai žmonių, kurie netoleruoja gliuteno, todėl manau, kad ir jiems šis receptas bus naudingas.
Reikės:
Kelių pakuočių krabų skonio lazdelių – tiek, kiek bus valgytojų;
Žuvies prieskonių arba universalių prieskonių ir druskos;
Dviejų-trijų kiaušinių trynių;
Penkių šaukštų miltų mišinio be gliuteno arba ryžių miltų;
Stiklinės-dviejų šalto vandens.
Iš specialiųjų miltų, kiaušinio trynių ir vandens išsukite tešlą, pagardinkite ją prieskoniais. Į tešlą sudėkite visas krabų skonio lazdeles, o tada po vieną, jau apsuptą tešlos, dėkite jas į karštus riebalus keptuvėje. Kepkite, kol švelniai parus.
Matote – laiko atima tikrai nedaug, o vienas skaniausių užkandžių!
Jei norite su skaitytojais pasidalinti savo receptu, siųskite receptą adresu joana.balciuviene@delfi.lt