Reikės:
2 kiaušiniai (arba šaukštas kiaušinio pakaitalo);
Nedidelis pakelis pusriebės varškės;
Pusė stiklinės vandens;
Pusė stiklinės pieno;
Sauja šaldytų (vasarą – šviežių) braškių;
Cukrus (arbatinis šaukštelis ar du didesni šaukštai – čia jau pagal skonį);
5-8 šaukštai miltų.
Viską sutrinkite su plakikliu arba blenderiu. Gavę vientisą tešlos masę, kepkite blynelius. Dėl braškių jie išeis rožiniai. Patiekti skaniausia su keliais šaukštais uogų jogurto. Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)