Portale „Brigthside“ pateikiami keturi patarimai.

1. Naudokite vaisius. Obuoliai, kriaušės, net mangai puikiai tiks mėsai suminkštinti. Kepant orkaitėje ar keptuvėje tereikia ant mėsos gabalėlio uždėti ir griežinėlį vaisiaus.

2. Panaudokite sakę. Dubenyje sumaišykite tarkuotus svogūną ir obuolį. Tada pridėkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir sakės. Pernakt laikykite mėsą šiame marinate.

3. Naudokite „Coca-cola“ gėrimą. Skamba neįprastai, bet tikrai veikia! Pakanka pamirkyti mėsą apie 10 minučių, tuomet ištraukite ją, nusausinkite ir pabarstykite pipirais.

4. Papjaustykite citrinų. Citrinos griežinėliais apdėliokite mėsą, išspauskite citrinos sulčių ir palikite marinuotis bent pusvalandžiui. Citrinų sultys ar keli lašai acto taip pat suminkštins būsimus kepinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)