Reikės:
krevečių;
smidrų;
laimo;
moliūgų sėklų;
neriebios (pvz., 12 proc.) grietinėlės;
šviežių pomidorų;
česnako;
trupučio šalotinio svogūno;
čili pipiro bei maltų juodųjų pipirų ir druskos.
Iš pradžių svieste apkepkite pjaustytus svogūną ir česnaką. Į keptuvę įdėkite ir pjaustytą čili pipirą bei pomidorą. Suberkite ir moliūgų sėklas. Pabarstykite viską trupučiu maltų juodųjų pipirų bei druska.
Į keptuvę ant viršaus suguldykite krevetes. Kepkite jas po 1 minutę iš abiejų pusių. Tada sudėkite į keptuvę smidrus ir viską užpilkite grietinėle.
Leiskite jai kaistant truputį nusigaruoti, užtarkuokite ant viršaus užtarkuokite truputį laimo žievelės. Nuo smidrų įdėjimo praėjus pusantros minutės, patiekalas paruoštas. Turėdami visus reikiamus produktus užtrukote kiek – apie 6 minutes? Skanaus!