Reikės:
- 3 vnt. didelių bananų
- Riešutų sviesto (tepimui)
- 150 g žemės riešutų (naudojau skrudintus - sūdytus ir maišiau su paprastais)
- 150 g juodojo šokolado 74%
- 30 g kokosų aliejaus
Paruošimas:
Riešutus susiberiame į lėkštę. Bananus nusilupame, susipjaustome į tris dalis, ir perpjauname per pusę. Tada tepame riešutų sviestą ant kiekvienos banano puselės, taip užtepame visas puseles. Užteptus bananus dedame į riešutų lėkštę ir šiek tiek prispaudžiame, kad priliptų riešutai. Visus gabaliukus aplipdę riešutais, dedame į šaldytuvą 15 min. Išilydome šokoladą ant garų vonelės ar mikrobangų krosnelėje. Ištraukiame bananus aplipusius riešutais iš šaldytuvo, šakute merkiame į išlyditą šokoladą ir „išmaudome“ juos šokolade. Papuošiame kokosų drožlėmis ar kaip kitaip sugalvojate ir dedame į šaldytuvą bent 30 min. Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją