Ingredientai
Šerniena
1 kg
Grietinės
150 ml
Malti džiūvėsėliai
3 šaukštas
Kiaušiniai
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1.5 šaukštas
Sviestas
1 šaukštas
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Rudasis cukrus
1 šaukštas
Obuolių
2 vnt.
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 šaukštas
Spanguolės
80 g
Medus
1 šaukštas
Sojos padažas
1 šaukštas
Brendis
2 šaukštas
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
2 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite kotletų ingredientus, kad gautumėte vientisą masę, iš kurios suformuokite kotletus ir pakepinkite keptuvėje iš abiejų pusių, kad paruduotų. Baigę kepti apibarstykite šiek tiek prieskonių mišinio.
Pakepinkite keptuvėje svogūną, kol paruduos. Apibarstykite cukrumi ir sumažinkite ugnį. Sudėkite obuolių griežinėlius ir truputį pakepkite.
Paskui sudėkite prieskonius ir spanguoles, pakaitinkite dar porą minučių. Papuoškite šviežiais čiobreliais.
Pakaitinkite puode visus grietinėlės padažo ingredientus iki virimo. Sumažinkite ugnį ir patroškinkite 1–2 minutes.
Patiekite kotletus su obuoliais, padažu ir bulvėmis bei raugintais agurkais.
SKANAUS!