Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Miltus sumaišykite su druska. Sviestą sukapokite ir sutrinkite tarp delnų su miltais. Įpilkite vandens ir suminkykite tešlą.
2. Tešlą įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
3. Vištieną ir pievagrybius gana smulkiai supjaustykite. Suberkite į keptuvę su sviestu. įspauskite česnako, apiberkite druska, pipirais ir kepkite vis pamaišant apie 8 minutes.
4. Įpilkite grietinėlės ir patroškinkite dar apie 5-7 minutes. palikite atvėsti.
5. Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite, mocarelą smulkiai supjaustykite.
6. Kiaušinius išplakite su pienu ir prieskoniais. pomidorą supjaustykite griežinėliais.
7. Kepimo indą ištepkite sviestu ir pirštais išklokite tešla - šonus ir dugną.
8. Supilkite pievagrybius, išlyginkite, suberkite sūrį ir užpilkite kiaušinio plakinį. Ant viršaus sudėkite pomidoro griežinėlius.
9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.