Ingredientai

Migdolų 1.5 stiklinė
Cukraus 3 šaukštas
Pienas 0.5 stiklinė
Kakavos milteliai 1 šaukštas
Brendis 1 šaukštelis
Cukraus pudra 1 šaukštas
Kakavos milteliai 2 šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Pieną supilkite į puodą, supilkite ten cukrų ir kakavos miltelius. Užvirkite.

Sudėkite sviestą ir gabalėliais sulaužytą šokoladą. Maišykite, kol masė taps vientisa. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite truputį atvėsti.

Sausainius sulaužykite gabalėliais ir kartu su riešutais sumalkite iki trupinių.

Į šokolado masę supilkite brendį. Tuomet į sausainių masę pilkite šokoladą, gerai išmaišykite. Palikite maždaug 20 minučių.

Iš paruoštos masės formuokite „bulvytes“ ir apvoliokite jas cukraus pudros ir kakavos miltelių mišinyje.

Galite papuošti plakta grietinėle.