Ingredientai
Vištų šlaunelės
4 vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
8 vnt.
Česnako
6 skiltelė
Šviežių čiobrelių
1 šaukštelis
Šalavijai
1 šaukštelis
Rozmarinai
1 šaukštelis
Vištienos sultinys
200 ml
Raudonas sausas vynas
100 ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite vištų blauzdeles taip, kad apskrustų iš abiejų pusių (iškepti neturi, turi apskrusti).
Sudėkite blauzdeles į troškinimo puodą ar indą.
Į tarpelius sudėkite vyšninius pomidorus, nuluptas česnako skilteles.
Pabarstykite druska, pipirais, čiobreliais, šalavijais ir rozmarinais.
Užpilkite sultiniu, įpilkite vyno, uždenkite ir troškinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.