Ingredientai
Lašišos filė
400 g
Apelsinų sultys
150 ml
Medus
3 šaukštas
Sojos padažas
2 šaukštas
Česnako
2 skiltelė
Brendis
1 šaukštas
Šviežių čiobrelių
1 šaukštelis
Citrinos
0.5 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite šviežiai spaustas apelsinų sultis su skystu medumi, sojų padažu, brendžiu, išspaustu česnaku ir smulkintais šviežiais čiobreliais.
2. Marinatu aptepkite lašišos filė, kas liko užpilkite ant viršaus ir uždengus kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.
3. Marinuotą lašišos filė padėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, ant viršaus uždėkite kelis griežinėlius citrinos.
4. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.