Ingredientai
Obuolių
500 g
Migdolų
100 g
Džiovintos vyšnios
100 g
Kukurūzų miltai
100 g
Miltų
200 g
Malti džiūvėsėliai
100 g
Cukraus
100 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Pienas
500 ml
Medus
4 šaukštas
Alyvuogių aliejus
50 ml
Cinamono
0.5 šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Kiaušinius suplakite su pienu, aliejumi ir skystu medumi.
Maišant suberkite kukurūzų miltus, miltus, maltus džiūvėsėlius, cukrų, cinamoną ir druską.
Suberkite smulkintus migdolus, džiovintas vyšnias ir gerai išmaišykite.
Suberkite nuluptus ir nedideliais gabaliukais supjaustytus obuolius.
Gerai išmaišykite ir tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.